Malerarbejde udføres med fokus på kvalitet

Hos Dronninglund Malerforretning udfører vi alle former for opgaver inden for malerarbejde for både private kunder og erhvervskunder i Dronninglund og omegn ved Aalborg og Sæby i Nordjylland.

Vores arbejdsområder

Vores arbejde omfatter blandt andet indvendig og udvendig maling af vinduer og døre. Vi tilbyder også fuldspartling af vægge samt opsætning af væv og filt.

Derudover forhandler vi også kvalitetsmaling i vores butik, og det er naturligvis også denne kvalitetsmaling, vi selv anvender til vores malerarbejde. Vi har en høj faglig stolthed, og vi går derfor ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde eller de materialer, vi anvender, når vi udfører professionelt malerarbejde.

Vi har mere end 25 års erfaring, og i den tid har vi udført mange forskellige maleropgaver. Med vores erfaring kan du derfor være sikker på, at kvaliteten er i orden, når vi udfører en opgave vedrørende malerarbejde

Få et uforpligtende tilbud på malerarbejde

Hvis du går og overvejer at få hjælp fra en professionel maler til dit malerarbejde, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi svarer gerne på spørgsmål, og vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, når vi kender opgavens omfang. 

Du kan ringe til os på telefon 24 94 45 95, ligesom du naturligvis også er velkommen til at skrive til vores e-mail info@dronninglundmalerforretning.dk.

​Besøg malerforretningen

i Dronninglund. Vi har

altid et godt tilbud

Malerarbejde udføres med fokus på kvalitet

​​Læs nyhederne fra Dronninglund Malerforretning

​​

Du er altid velkommen

til at kontakte os. Enten

ved tele-fonisk kontakt

eller via e-mail.​

​​Se vores adresse her:​

​Dronninglund Malerforretning

Østre Ringgade 4

9330 Dronninglund​​

CVR: 32867855

Kontakt os

Butikkens åbningstider:

mandag - torsdag 16.00 - 17.30

fredag 13.30 - 17.30

lørdag 9.00 - 12.00